Svenska Hus växer i Bromma

Svenska Hus utökar sitt fastighetsbestånd i Ulvsunda, Bromma. Industrifastigheten om ca 2 000 kvm har adress Ranhammarsvägen 25. Bellman & Partners förmedlade fastigheten i bolagsform åt en lokal fastighetsägare som tidigare bedrev sin verksamhet lokalerna.

Läs mer på Fastighetssverige>>

Clear Channel hyr 2 700 kvm i Länna

Clear Channel har tecknat hyresavtal för lager- och kontorslokaler om ca 2 700 kvm i Länna. Bellman & Partners förmedlade lokalerna åt en lokal fastighetsägare.

PEFAB hyr ut 1 600 kvm till skola i Älvsjö

PEFAB har tecknat ett 15-årsavtal med TS Gymnasiet på Varuvägen 9 i Älvsjö. Kontorslokalerna har byggts om till skollokaler och inflyttning sker 1 juni 2017. Bellman & Partners förmedlade lokalerna.

Kunskapsskolans HK hyr 900 kvm i Hammarby Sjöstad

Kunskapsskolan flyttar under Q2-2017 till nya kontorslokaler på Hammarby Fabriksväg 23 i Hammarby Sjöstad. Lokalerna med vidsträckt utsikt har totalrenoverats av fastighetsägaren PEFAB och lokalerna förmedlades av Bellman & Partners.

Riddermark Bil expanderar till Länna

Riddermark Bil expanderar till Lännas bästa läge i södra Stockholm genom förvärv av en handelsfastighet ca 2 000 kvm. Trophi sålde och Bellman & Partners förmedlade fastigheten i bolagsform. Det är den femte anläggningen för Riddermark Bil som är en renodlad och marknadsledande bilförsäljare av begagnade bilar.

Stor försäljning i Danderyd

Stena säljer och Bellman & Partners förmedlade fastigheterna genom bolagsförsäljning  till en lokal fastighetsaktör. Fastigheterna om ca 15 000 kvm kontor, bostäder och garage är belägna i Inverness vid Stocksundsbron och utgör porten till Danderyd.

 

PERI hyr ca 1 700 kvm i Länna

PERI har i en ny satsning på försäljning av byggmateriell hyrt ca 1 700 kvm i Länna och Bellman & Partners förmedlade lokalen.